Akcija

 

AkcijaPrijatelji sajta


Preporučujemo

 

Na sajtu

Imamo 14 gostiju na mreži

Anketa

Kako ste saznali za Nas?
 

Kuhinje Ekskuziv

PDF Štampa El. pošta

Planeta Technology je kompanija koja je u proizvodnji namestaja po meri dosegla sam vrh,a kuhinje Exclusive su kruna naseg proizvodnog asortimana . Na izradi exclusive kuhinja radi tim sacinjen od izuzetno strucnih i iskusnih inzenjera i projektanata,a same kuhinje su sacinjene od najsavremenijih i najkvalitetnijih materjala .

Frontovi kuhinja Exclusive mogu biti od medijapana bojenog sa poliuretanskim lakom do 100% sjaja,zatim od medijapana furniranog najrazlicitijim furnirima,bojenog stakla,stakla sa folijom(obicnom ili po motivu),,a tu su i frontovi od punog drveta bajcovanog u 30 tonova.Radne ploce su od kompozitnih materjala (Rausolid,kerok . Kristalan ),granit ,kvarc, puno drvo.

Svi navedeni materijali su spojeni najsavremenijim mehanizmima, sto je uz sam izbor materjala i znanje koje posedujemo svojevrsna garancija kvaliteta . Sa ponosom mozemo konstatovati da su kuhinje Exclusive jedne od najkvalitetnijih koje se mogu naci na trzistu, a da pritom odnos cene i kvaliteta obezbedjuje nasim kuhinjama potpunu konkuretnost na trzistu.

Ako zelite za sebe ekskluzivnost,odlucite se za kuhinje Planeta EXCLUSIVE .